Merhaba Arkadaşım 5 gün önce Bir öğretmenimiz adına sahte facebook profili oluşturdu. Onun resmini kullanmış ve bir kaç arkadaşını eklemiş ama daha hiçbir şey yazamadan hoca bunu fark etti ve şikayetlerle kapattırdı.Arkadaşımın niyeti kötü değildi sadece hocamız facebooka karşıydı ve hayatta açmam diyordu.Sadece açıp "Aaa bakın açmam diyordunuz açmışsınız." diye şaka yapmak için açmıştı. Ama hoca çok sinirlendi. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.Arkadaşım çok korkuyor.öğretmeni çok sever, oda arkadaşımı sever. Güvenini kaybetmemek için söyleyemiyor ama günlerdir uyuyamıyormuş. Hangisinden yana olacağımı kimi ikna edeceğimi şaşırdım. Eğer şikayetçi olursa arkadaşımı bulabilirler mi? Cezası nedir? Çocuk daha 15 yaşında. Lütfen yardımcı olun...
Öğretmenine gidip özür dilesin pişman olduğunu söylesin. Şikayet ederse elbette bulurlar zaten öğretmen kimin yaptığını da biliyorsa direkt ismini verecektir. Yaşı küçük müebbet yemez ama iyi de olmaz.
Gıyabımda kesilen trafik para cezasını tarafıma ödeme emri geldiğinde öğrendim. Cezanın konusu ehliyetim olduğu halde ehliyetsiz araç kullanmak idi....
aklı yerinde ve kendi isteği de var yani ben zorla ona hiçbir şey yapmadım.Ruhsal sorunları derken evdeki baskılardan dolayı benimle tanışmadan önce...
Eski işyerime 2013 yılında alacak davası açtım.Yargıtay 2015 kısmi kabul yaptı ve tekrar yerel mahkemeye geri gönderdi.Yerel mahkemede tekrar görülen...
iyi günler benbir ayonce bilgisayar parçamı ikinci el sitelerinden birine sattım.Alan kişi kontrolettı vs çalışıtıgını onayladı.Daha sonra alan kişi...
™ Hukuki NET 2002-2018 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat, emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Yargıtay ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması vb. kişi tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
İnternet Araçları