Merhaba ben 72 yaşında bir ev hanımıyım
Yaklaşık 3 sene önce altyapı kentsel dönüşüm md. kat mükiyetli evimi kentsel dönüşüme sokarak benden habersiz satmıştı.Açtığım dava hala devam ediyor
Evimizin arsası büyüktü İnşaat alanını 3300 m2 gösterip 300 bin liraya sattılar paraya dokunmadık.
22 mayıs 2017 de buraya belediyeden ruhsat çıktı, inşaat alanı tek başına 8500m2 tevhidle 14500 m2 olarak belirlendi.Yani yerimin değeri yaklaşık 3 milyon iken 300 bin liraya satıldı.
Bununla ilgili danıştay kararı arıyorum.Ne olur yardımcı olursanız sevinirim.
vallah benim konumumdaki tanıdığım bir arkadaş ile beraber başvurduk. onunki 15 nisanda karar aşamasına geçti ama benim ki hala inceleme ve araştırma...
Merhabalar yeni üye oldum aklıma takılan bir soru varda, internette araştırmama rağmen sorumun cevabını bulamadım. Belki burda yardımcı olan vardır....
1- Avukatlık ücreti size mi fazla geldi, avukat için mi fazla?
2- Avukat bu işlemler için masraf için ne kadar, avukatlık ücreti için ne kadar aldı?...
™ Hukuki NET 2002-2018 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat, emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Yargıtay ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması vb. kişi tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
İnternet Araçları