Herkese hayırlı akşamlar. Atama iptal davam idare mahkemesi tarafından rededildi. Danistaya dava açtım ve hukuka aykırılık gerekçesi ile oy birliği ile bozuldu. Ve göreve başladım. Kurum karar düzeltme talebin de bulunmuş.. Ve devam ediyor... Biz komisyona geriye dönük maaslarimizi istiyoruz diye dilekçe verdik bakanlık onayı ile kabul edildi. Mutemet herşeyi hesapladi . tam ödeme yapacakken bugun beni arayıp maliye kesinleşmeden ödeme yapmıyor dedi. Boyle birşey mümkün mu. Bakanlığı aradım ödemesi lazim dedi. Gidip kimler muhatap olabilirim azcik bilgisi olan bile yorum yaparsa çok sevinirim
Apartmanımızdaki dairelerden iki üç tanesi hariç diğerlerinin merkezi payölçer sistemi bozulmuş. Bu sebepten dolayı apartmana gelen yakıt ücreti; az...
Iyi günler, özel sektör calisaniyim.Daha önce calisma saatimiz 7.5 saat mola saatimiz yarim saat olarak ele alınıyordu ve maasimiz 7.5 saat üzerinden...
Iyi günler, özel sektör calisaniyim.Daha önce calisma saatimiz 7.5 saat mola saatimiz yarim saat olarak ele alınıyordu ve maasimiz 7.5 saat üzerinden...
Merhabalar; meslektaşlarım ve forum üyeleri.
Maddi hasarlı trafik kazası olayında, müvekkilimin park halindeki aracına arkadan çarpılması suretiyle,...
™ Hukuki NET 2002-2018 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat, emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Yargıtay ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması vb. kişi tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
İnternet Araçları