İnşallah delidolu.iyi günler.
Printable View
İnşallah delidolu.iyi günler.
Evet bu sabah ilk iş olarak valilikte bulunan vatandaşlık yani başvurduğum yere gittim Bayan'a durumu arz ettim,bilgisayara bakıp evet gelmiş dedi ve iki nüsha olarak (ONAY DUYURU BELGESİ) Yazıcıdan çıkarttı iki evrağıda imzaladım birini bana verdi,şimdi Nüfus müdürlüğüne gideceksiniz yanınızda bir adet resim ve ikamet tezkeresi ve pasaport ben her ihtimale karşı pasaportun ve tezekerenin fotokopisini çıkardım,fotokopileri ve İkamet tezkeresini aldılar onun karşılığı geçici kimlik evrağı verdiler,16 tl de bayıldık,durum bu artık veda etmenin zamanı geldi,yazıştığımız bütün arkadaşlara sabır,sabır diyorum sakın moralinizi bozmayın,Hayat kısa ve çok değerli,hepiniz sağlıcakla kalınız.
Delidolu hayırlı olsun.Darısı tüm bekleyenlerin başına.
ErDemir ve Delidolu tebrik ederim. keşke başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi paylaşsanız tarihler vs
Ben evlilikten başvurdum Ağustos 08.2016 da başvurdum,sonuç Nisan 24.2017 geldi.tam 6 buçuk ay sürdü toplam 200 gün,evlilikten başvuran arkadaşlara Evraklar ankaraya ulaştığında ayda en az bir kere veya ikikere Telefon etsinler evrak eksik olup olmadığı nedenine gelince evrak eksik ise başvurduğun yere eksik evrak için yazı yazıyorlar,başvurduğun seni hemen haberdar etmeyebilir,ankara eksik evrak için yazdık derse hemen başvurduğunuz yere gidin eksik evrak işini haledersiniz,onların haber vermesini beklerseniz işiniz uzar.Yani sonuç olarak 6 aydan sonra sonuç her an gelebilir.
ben genel yoldan başvurdum üstte yazmıştım tekrar yazayım. Kasımda komisyona girdim 31martta listeye dahil edildim ve hala listedeyim 26 gün oldu bakalım karar aşamasına ne zaman geçicez.
Bİzde diğer arkadaşlar gibi 50 güne yakın listede bekliycez gibi bu gidişle.
selamlar arkadaşlar ben haziran ayında genel olarak istanbul dan başvurdum kasım da mülakata girdim sonra manisaya taşındım ilçe nüfus müdürlüğünden adres bilgilerimi güncellemenin yeterli olacağını söylediler, şu an sorgulama yaptığımda inceleme ve araştırma aşamasındadır diyor, sizce normal midir bu kadar uzaması?
kartal86 bu gibi bilgilerin değişmesi süreci uzatıyor bildiğim kadarıyla.Bende kasım da komisyona girdim.