Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Arkadaşlar merhaba,
ben de uzun zamandır takip ediyorum ilk defa yazıyorum. GENEL OLARAK başvurdum. umarım faydası olur
15 ağustos 2016 - İst. İl Nuf. Başvuru yapıldı
21 Aralık 2016 Parmak izi verildi
28 şubat 2017 komisyon (Aslında daha önce SMS atmışlar ama ulaşmamış)
10 Mart 2017 dosya Ankaraya ulaşmış
20 Mart Tahkikat başlamış (inceleme ve araştırma aşamasında)
Sizce bu süreç ne zaman biter.
Yahya Demir ne zaman biteceğini kestirmek zor.Tahkikat uzun da sürebiliyor bazen kısa da sürebiliyor.Tahkikat tamamlanınca gerisi hızlı bir şekilde tamamlanıyor.Çalışma izniyle mi başvurdun?
Alıntı:
erDEMir. rumuzlu üyeden alıntı
Yahya Demir ne zaman biteceğini kestirmek zor.Tahkikat uzun da sürebiliyor bazen kısa da sürebiliyor.Tahkikat tamamlanınca gerisi hızlı bir şekilde tamamlanıyor.Çalışma izniyle mi başvurdun?
Merhaba ErDEMİR
Cevabın için teşekkür ederim.
Evet çalışma izni ile başvurdum ama benim çalışma izinimin süresi 2019a kadar.
Aynı zamanda ben Türkiye'den evliyim bir sene oldu evleneli ama 3 sene beklemem lazım evlilik yolu ile başvurmak için. Evlilik destekleyici oluyormuş.
Hayırlısı inşallah
Yahya Demir bende çalışma izniyle başvurdum inşallah kısa sürede sonuçlanır.
Delidolu ve diğer arkadaşlar var mı bir gelişme ?
Alıntı:
Delidolu ve diğer arkadaşlar var mı bir gelişme ?
10 dakika önce Ankara'ya telefon ettim,(inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.) ne anlama geliyor diye sordum, Beyefendi tahkikatınız tamamlanmış olup,yetkili makam'a imzaya gidecek dedi.Durum bu.
Delidolu senin dosyanda sona gelinmiş vatandaşlık heran gelebilir kardeş.Bende aradım liste be kadar zamana dolar diye onu bilmiyorum 15-20günde bir arayın dedi bakalım bekliyoruz.
Alıntı:
Delidolu senin dosyanda sona gelinmiş vatandaşlık heran gelebilir kardeş.Bende aradım liste be kadar zamana dolar diye onu bilmiyorum 15-20günde bir arayın dedi bakalım bekliyoruz.
Saçmalığın danişkası,neymiş liste dolacakmışda ondan sonra beyzade imzlayacakmış,ne zaman dolar diye sorulduğunda onu söylemeyiz beyefendi diyor,çıldırmamak elde değil.Benim bildiğim dosya tamamlandığı zaman imzaya gönderilir.Listenin dolmasını beklemekte neymiş.
Delidolu senin dosya karar aşamasında değilmiydi? Listenin dolmasını bende anlamıyorum benim tahkikakat tamamlanmış ama ben başkasının tahkikatınında sona ermesini siteye eklenmesini bekliyorum.
Alıntı:
Delidolu senin dosya karar aşamasında değilmiydi? Listenin dolmasını bende anlamıyorum benim tahkikakat tamamlanmış ama ben başkasının tahkikatınında sona ermesini siteye eklenmesini bekliyorum.
İşte saçmalık burda tamamlanmış dosyayı yollamıyorlar,ellerinde liste varmış o liste doluncaya kadar bekle bekletiyorlar.