Askerlik durumu iki ülke arasındaki anlaşmalara bağlıdır. Ben askerlikten muaf oldum. evet isim soy isim değişikliğinde bulundum.
Printable View
Askerlik durumu iki ülke arasındaki anlaşmalara bağlıdır. Ben askerlikten muaf oldum. evet isim soy isim değişikliğinde bulundum.
Arkadaşlar bir gelişme var mı?
Arkadaşlar ben bugün kontrol ettiğimde bu yazı çıktı ''Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir'' Sizde de bir gelişme var mı?
delidolu 25 kasımda komisyona girdim.1hafta sonra aralıkta ankaraya ulaştı.10ocakta tahkikat başladı bugün listeye dahil edildim.
Arkadaşlar, iyi günler. Aranızda Suudi Arabistan doğumlu olup vatandaşlığa genel den başvuran var mı?
Herkese merhaba arkadaşlar
Eski sayfaları ve son sayfaları inceledim ama tam istediğimi bulamadım (belki gözden kaçırdım) , tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Eşim Kırgızistan uyruklu ve Haziran ayında 3 yıl dolacak, vatandaşlık başvurusu için tüm süreci ve gerekli evrakları detaylı olarak anlatabilir misiniz? Alanya'da yaşıyorum ve malum Antalya uzak resmi işler için Antalya'ya gitmek şart, demek istediğim gereksiz gere gidip gelmek istemiyorum acemi çaylak gibi ortalarda dolaşmak istemiyorum ,sizlerden ricam aşama aşama detaylı olarak buraya yazmanız , hangi evrak lazım nereden temin edeceğiz ve nerelere ne zaman gideceğiz, eşimin memleketinden bizzat gidip Türkiye'ye getirmesi gereken bir evrak var mı? Doğum belgesi gerekli mi? Evraklarda Apostil şart mı ve nerede yaptıracağız gibi kafamda bir sürü soru işareti var aslında, şimdiden herkese teşekkür ederim .
Sayın honda1900 sana burada sanmıyorum yardımcı olamayız çünkü herkesin yaşadıkları farklı,ilk işin Alanya nüfus'a veya antalya nüfus'a gideceksin,orda eline bir kağıt veriyorlar neleri ve hangi evrakları getireceğini yazıyor,kırgız olan eşinin doğum belgesi falan bunlar hep gerekli onları burda yeminli tercüman'a çevirteceksin sonrada noter'e onaylatacaksın,(burda dikkat etmen gereken nokta notere doğum belgesini pasaportunu göster onlar seni yeminli tercümana yönlendirirler),belgeleri tamamlayıp başvurduğun yere getirip tabii eşin ile veriyorsun,bundan sonrasını yaşayıp öğreneceksin,sorum şu neden Alanya'dan başvurmak olmazmı,bilmediğim için soruyorum.
Hallo kimsede bir gelişme varmı,ERDEMİR sizde durum nedir.