Ben varım daha kolay bilgi alışverişi yapabiliriz o şekilde. Nasıl olacak
Printable View
Bana buradan mesaj yoluyla numaraları atın ben grup kurdum ekleyeyim daha hızlı bilgi alışverişi olur tabi katılmak isteyen.Nasıl mesaj atılacağını bilmeyenler için isme tıklasın direk seçenekler çıkıyor ordan mesaj atabilirler.
Ben sana mesaj attım.
Arkadaşlar selam..inanın bende bu işlem için çok uoruldum.eşim için .Eylül de ilk başvuru şuan hala beklemekteyim.evraklar ankarada inceleme aşamasında diyor..Evrakları toplarken eşimden doğum belgesi istemediler çünkü düğünümüz türkiyede oldu..evlenirken bu belgeyi getirdiniz şuan gerek yok biz evlendirme dairesinden isteriz dendi..ancak ankara bu belgeyi geri çevirmiş ,yenisi istendi..eşim zar zor ülkesine gidip aldı bu belgeyi..ve tekrar teskim ettik..bekliyoruz..
Keşke baştan belgeyi verebilseydin.Bu tür olaylardan dolayı işlemler malesef uzuyor.Whatsaap grubu kurduk gelmek isteyen mesaj atması yeterli.
biz israrla yeni belge vermek isedik ama gerek yok hazirlamaniza dediler..keske dinlemeseydik ..buarada okudugum kadariyla bu islemler ankara ve istanbulda daha uzun suruyor.biz adanadan basvurduk..islemler daha hizli ilerledi
- - - Updated - - -
ankara ve istanbulda islemler daha uzun suruyor anladigim kadariyla biz adanadan basvurduk surec soyle ilerledi
25 eylul 2016 ilk basvuru
ekim ayinda goc idaresindeki polis memuru ile gorusuldu.ayni gun parmak izi verildi..
2 hafta sonra eve denetlemeye geldiler
25 kasim konseye cagrildik ama esim turkiyede oldugu icin katilamadik
25 ocakta konseye tekrar cagrildik ve sorulr soruldu..olumlu gecti ve evraklar ankaraya gonderildi
subat ayi ilk haftasi evraklar ankaraya ulasildi notu cikti
subat ayi ortasi arastirma ve inceleme asamasinda dendi
mart ain ilk haftasi eve yazi geldi.yeniden guncel dogum belgesi istendi..belgeyi hazirlayip bulundugumuz sehrin valiligine ilettik..bekliyoruz..
Arkadaşlar merhaba. Benim eşim Filistin uyruklu. Temmuzun birinde genel yolla basvuru yaptı.13 ocakta komisyona girdi. Şu anda belgeleri il nüfus ve vatandaşlık genel müdürlüğünde. İnceleme ve araştırma asamasinda gözüküyor. Doğum belgesi ve yeni çalışma izni eksikti onları tamamladı ve valiliğe iletti. Arkadaşlar genel yolla başvuruda Türk vatandasiyla evli olup çocuğu olmak sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlar mi? Ve sizce ne kadar bekleriz :)
tabbusi bende çalışma izniyle çalışıyorum genel yoldan başvuru yaptım tahkikatlar uzun sürüyor komisyondan 6 ay sonra tamamlanıyor anladığım kadarıyla.Semtuahmed hayırlısı böyleymiş kardeş .
Türk vatandadiyla evli olup çocuğu olmak süreci etkilemiyor o zaman demek ki...