Sayın Zara,
Özür dilerim sormayı unuttum avukatımızı azlettigimiz takdirde yapılan bukadar işlemler tekrar yeniden mi yapılacak? ilamsız icra takibi,mahkeme vs. ? saygılarımla...
Printable View
Sayın Zara,
Özür dilerim sormayı unuttum avukatımızı azlettigimiz takdirde yapılan bukadar işlemler tekrar yeniden mi yapılacak? ilamsız icra takibi,mahkeme vs. ? saygılarımla...
Sayın Zara,
Sayin hamacioglu,
Avukatinizi azletmeniz, haklariniza hiç bir sekilde halel getirmez. Yeni avukatiniz, islemlere kalan yerden devam eder. Önceki tüm tâkipler vd. islemler aynen geçerlidir.
Avukatinizin sözünü ettigi takip türü 30 günlük takipse, bu ilamsiz takip degil, ilamsiz tahliye takibidir. (bu takipte hem kira bedellerinin tahsili istenir ve ayni zamanda tahliye istenir) iyi de, avukatiniz zaten bu tür takipten yapmisti ve bu takip zaten kesinlesmisti. Keske, bundan sonraki ödeme emirlerini, adi takip (7 günlük takip) seklinde gönderseydi, daha çabuk sonuç alirdiniz. Ayrica, avukatinizin tanik dinlenmesine onay vermemesi gerekiyordu. Çünkü, siz muvakafat etmedikçe, kira bedelinin elden ödendigine dair, tanik dinlenemez. (yasa geregi) Bu hem davayi çok uzatir ve hem de aleyhinize sonuçlanabilir. Benim görüsüme göre, avukatiniz, sizin haklarinizi geregi gibi koruyamamaktadir. Baksaniza, hem tanik dinlenmesine müsaade ediyor hem de, nedense, halen haciz bile yapamadi. Avukatinizi degistirmeyi düsünebilirsiniz. Elbette ki, bu konuda son söz sizindir. Saygilar.
Sayin hamacioglu,
Avukatinizi azletmeniz, haklariniza hiç bir sekilde halel getirmez. Yeni avukatiniz, islemlere kalan yerden devam eder. Önceki tüm tâkipler vd. islemler aynen geçerlidir.
Avukatinizin sözünü ettigi takip türü 30 günlük takipse, bu ilamsiz takip degil, ilamsiz tahliye takibidir. (bu takipte hem kira bedellerinin tahsili istenir ve ayni zamanda tahliye istenir) iyi de, avukatiniz zaten bu tür takipten yapmisti ve bu takip zaten kesinlesmisti. Keske, bundan sonraki ödeme emirlerini, adi takip (7 günlük takip) seklinde gönderseydi, daha çabuk sonuç alirdiniz. Ayrica, avukatinizin tanik dinlenmesine onay vermemesi gerekiyordu. Çünkü, siz muvakafat etmedikçe, kira bedelinin elden ödendigine dair, tanik dinlenemez. (yasa geregi) Bu hem davayi çok uzatir ve hem de aleyhinize sonuçlanabilir. Benim görüsüme göre, avukatiniz, sizin haklarinizi geregi gibi koruyamamaktadir. Baksaniza, hem tanik dinlenmesine müsaade ediyor hem de, nedense, halen haciz bile yapamadi. Avukatinizi degistirmeyi düsünebilirsiniz. Elbette ki, bu konuda son söz sizindir. Saygilar.
Slm Benim Sorunum Su Tabi Biraz Turkiyeden Uzaktayim Kanunlar Yasalar Nasil Farklilik Gosteririr Bilemem Ama Yinede Sorayim Dedim New Yorkta Yasiyorum Gecen Kasimda Kiralik Eve Ciktim Ev Sahibi Amerikali Fakat Pek Memnun Kalmadim Bir Yillikta Kontrat Yaptim Tabii Yaparken Yasalari Kurallari Bilmiyordum Deposit Olrakta Benden 2 Ay Deposit Aldi Simdi Cikmak Isitiyorum Depositimi Kullanmak Istedigimi Soyledigim Halde Cikamazsin Diyorlar Kontrat Bitmeliymis Bittikten Sonra Alabilirmisim Depositi Benim Sorunum Bir An Once Bu Evden Cikmak Ama Paramin Yerinede Oturmak Ne Zaman Deositim Bitti O Zaman Buradan Ayrilmak Cikis Sebebim Esim Hamile Stres Veriyorlar Izinsiz Eve Girmisler Bi Kere Vede Bir Kac Dolarin Ustune Yatti Evsahibinin Kizi Dolandirdi Bizi Ama Ispatlayamiyoruz Sizce Ne Yapmam Gerekiyor Bu Evden Cikmam Icin Beni Avukata Vermis Avukattan Yazi Geldi Kirani Ode Odemezsen Mahkemeye Verileceksin Diye Kontrat Ne Zaman Fes Olur Hangi Durumlarda Bunu Ogretmek Istedim Saygilar Ii Calismalar...
SLM BENIM SORUNUM SU TABI BIRAZ TURKIYEDEN UZAKTAYIM KANUNLAR YASALAR NASIL FARKLILIK GOSTERIRIR BILEMEM AMA YINEDE SORAYIM DEDIM NEW YORKTA YASIYORUM GECEN KASIMDA KIRALIK EVE CIKTIM EV SAHIBI AMERIKALI FAKAT PEK MEMNUN KALMADIM BIR YILLIKTA KONTRAT YAPTIM TABII YAPARKEN YASALARI KURALLARI BILMIYORDUM DEPOSIT OLRAKTA BENDEN 2 AY DEPOSIT ALDI SIMDI CIKMAK ISITIYORUM DEPOSITIMI KULLANMAK ISTEDIGIMI SOYLEDIGIM HALDE CIKAMAZSIN DIYORLAR KONTRAT BITMELIYMIS BITTIKTEN SONRA ALABILIRMISIM DEPOSITI BENIM SORUNUM BIR AN ONCE BU EVDEN CIKMAK AMA PARAMIN YERINEDE OTURMAK NE ZAMAN DEOSITIM BITTI O ZAMAN BURADAN AYRILMAK CIKIS SEBEBIM ESIM HAMILE STRES VERIYORLAR IZINSIZ EVE GIRMISLER BI KERE VEDE BIR KAC DOLARIN USTUNE YATTI EVSAHIBININ KIZI DOLANDIRDI BIZI AMA ISPATLAYAMIYORUZ SIZCE NE YAPMAM GEREKIYOR BU EVDEN CIKMAM ICIN BENI AVUKATA VERMIS AVUKATTAN YAZI GELDI KIRANI ODE ODEMEZSEN MAHKEMEYE VERILECEKSIN DIYE KONTRAT NE ZAMAN FES OLUR HANGI DURUMLARDA BUNU OGRETMEK ISTEDIM SAYGILAR II CALISMALAR...