redcorner brocker çok saol ikinize biligiler için sizen için en mutlu hayat dilirim ben dun akşam varandaşlık kabul edeldi oğrendim websitenden ve bugun kimlik çıkartım çok mutlu ve güzel doyugu pasaport başvuru yaptığım hata
Printable View
redcorner brocker çok saol ikinize biligiler için sizen için en mutlu hayat dilirim ben dun akşam varandaşlık kabul edeldi oğrendim websitenden ve bugun kimlik çıkartım çok mutlu ve güzel doyugu pasaport başvuru yaptığım hata
3dmax33 Hayırlı olsun, tebliğ sayı no su olmadan Kimlik alabildiniz mi? Nüfus müdürlüğünden ne belgeler istediler sizden?
vatandaşlık ilk başvur yaptığım şübe gettim ordan bana bir nüfüs kayit öğrnek verdiler iki resimle gedep nüfüs dairedn kimlik çıkartım
Arkadaşlar tebliğ nosunu beklemeye gerek yokmuş;
Bu sabah İlçe Nüfus Müdürlüğüne gittik,
Oturma izni 2 adet fotokopi
Pasaport 2 Adet Fotokopi
İstediler asıllarına bakıp oturma izni aslını aldılar,
Sonrasında Kimliğimizi hayırlısı ile aldık darısı bekleyen arkadaşlara.
Not: tekrar belirtim 13 Aylık sürede bu sonuca ulaştık...
Sonunda sizde alabildiniz. Hayırlı olsun dileklerimle.
internetten hak kazandığınıza dair bilgiyi gördükten sonra ilçe nüfus müdürlüğüne giderek
oturma izni 2 adet fotokopisi ve pasaportun 2 adet fotokopisi ile giderek T.C vatandaşlığı kimliğini alabiliyoruz anladığım kadarıyla? pasaportun tercümesi noter onay vs.. istemiyorlar değilmi?
Hocam vatandaşlığınızı alabildiniz mi acaba?
- - - Updated - - -
Brocker vatandaşlığınızı alabildiniz mi acaba?
benim şuan vatandaşlık başvurunuz bakanlık tarafından işleme alınmış inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış karar makamına sunulacak olan şisteye dahil edildiniz yazıyor ve bu yazı 2 kasımda yazdı sizin ne yazıyor acaba ve hangi tarihte yazdı