Cevap: DOLANDIRILDIM!! Yardım!! Sahibinden.com vasıtası ile!!
Serdar Karataç Ege Üniversitesi, Ege Meslek Yüksekokulu, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi bölümünde öğrenciymiş.
Size göre sizi dolandıranın bu kişi olduğu kesin olsada ben yine de temkinli yaklaşın derim. Sucluluğu yargı kararı ile kesinleşmeden kimseyi suçlu ilan edemeyiz, hatta suçlu olduğunu kesin olarak bilsek bile.
Eğer ki sizi dolandıran bu kişi değilse hakkınızda iftira ve yayın yolu ile hakaretten çeza davası açtırabilir. Hatta tazminat davası da açabilir. Haklıyken süpheli durumuna düşebilirsiniz. Sakın yanlış anlamayın ben kimseyi savunmuyorum. Böyle bir davranışı da hiç bir aklıselim sahibi savunamaz.
Ben sadece büyük bir ihtimalle bu kişi olmayabilir diyorum. Kararı verecek olan yargıdır. En kısa sürede bu işi gerçekleştirenin bulunması dileğimle..
Serdar Karataç Ege Üniversitesi, Ege Meslek Yüksekokulu, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi bölümünde öğrenciymiş.
Evet kendisi bu üniversiteden mezun olmuş. 4 ay kadar önce mezun olduktan sonra Antalyaya gidip bir süre arkadaşı ile birlikte kalmış. Daha sonra izmire dönmüş. Şuan bu şahıs izmirde.
böyle büyük bir site günlük cirosu bilmem ne kadar ama olaya bak enteresan
Cevap: Sahibinden.com da dolandırıcılık.
Kimliğini kaybeden şahıs parayı mı çekiyor PTT 'den ?
Cevap: Sahibinden.com da dolandırıcılık
evet para ptt den tahsil edilmiş.
Sahibinden.com ip bilgilerini ilgili makamlarla paylaşmak zorunda. Eğer proxy kullanmadıysa veya net cafeden sizinle mesajlaşmadıysa bulunmaması için bir sebeb yok.
Başlık yanlış olmuş , sahibinden.com sorumluluk kabul etmez o kişinin bilgilerinide sahibinden.com paylaşabilir hukuki bi durumda
şüpheli yakalandımı çok merak ettim tüm yazılanları okudum
Cevap: Dolandırıldım - Sahibinden.com vasıtası ile !!
Ben de merak ettim... bana dolandıracak kişinin kendi kimliğinin fotokopisini göndermesi saçma geliyor...ben sahibinden comda 1 kez 60 tl lik dolandırıldım ama bozuk bir ürün gönderilmesi şeklindeydi.... sonradan farkettim ki adama tel numarası istediğimde konuyu başka yerlere saptırıyor, numara vermeye yanaşmıyordu... ama burada numara da var kimlik de var... bu az biraz düşünülerek yapılmış bişey...
Cevap: Dolandırıldım - Sahibinden.com vasıtası ile !!
Polisiye romanı gibi okuduk ama sonu belli değil...:)
Dertlerini yazıyorlar ama bir daha uğramıyorlar siteye...
bende merak ediyorum ...