Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
andon rumuzlu üyeden alıntı
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.03.06.2022 gönderldı.08.06.2022 biş gün oldu nurmelmı ?
senin surec nasil ilerledi acaba suana kadar?
ne zaman basvurdun?
Alıntı:
andon rumuzlu üyeden alıntı
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.03.06.2022 gönderldı.08.06.2022 biş gün oldu nurmelmı ?
Normal. 2-3 hafta sonra değişir
SM-G988B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,,
Genel olarak Türk vatandaşlığına başvurusunda bulundum.
27.01.2021 evrakları teslim
18.02.2021 parmak izi
21.03.2021 (komisyona) girdim
23.03.2021 başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.
21.04.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır
03.05.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup belgeleriniz incelenmektedir
23.05.2021 genel olarak türk vatandaşlığı İnceleme ve araştırma devam etmektedir
04.11.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek ilk listeye eklenecektir.
27.11.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek listeye dahil edildi.
13.12.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lara) gönderilmiştir.
21.01.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
08.06.2022 bugün hala aynı yazı var (araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir).
Alıntı:
kurtlar vadisi rumuzlu üyeden alıntı
senin surec nasil ilerledi acaba suana kadar?
ne zaman basvurdun?
martın 10 da komisyona girdim bugün 8 haziran şu mesaj var
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz arşiv araştırmasına gönderilecek ilk listeye dahil edilecektir.
Arkadaslar yaklasik 1 ay once Istanbul da parmak izi aldilar ancak komisyon gorusmesi icin bir tarih vermediler daha.
Acaba parmak izinden ne kadar sonra komisyon a cagiracaklar yoksa gidip sormam mi lazim?
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.03.06.2022 gönderldı. 13.06.2022 biş gün oldu nurmelmı ?
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır.bügün yazıyor
- - - Güncellendi - - -
25.04.2022 sağlik raporu geç 3 hafta sordu 25 maysde komysone girdim 03.06.2022 ankaraye göndermdi 13.06.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır.
19/04/2022 de karar alinmak üzere karar makamina gönderilmiş aşamasina geldim fakat hala ayni aşamadayim.
Bu aşama bu kadar sürmesi biraz ilginç benden sonraki arkadaşlar tebliğlarini aldilar
birkaç kez sordum sikinti olmadiğini beklemem gerektiğini söylediler
bu konu ile ilgili ne yapmam lazim kime müracaat etmem lazim ?
Bilgisi olan var mi ?
Alıntı:
akademisyen-sad rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,,
Genel olarak Türk vatandaşlığı başvurusunda bulundum.
08.06.2021 evrakları teslim
10.07.2021 iş yerine polis kontrol etme amacıyla geldi ve sorular sordular
14.07.2021 eminiyet genel müdürlüğü parmak izi
25.08.2021 nüfus müdürlüğünde mülakata (komisyona) girdim
26.11.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır
03.12.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup belgeleriniz incelenmektedir
04.01.2022 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek ilk listeye eklenecektir.
08.01.2022 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek listeye dahil edildi.
13.01.2022 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lara) gönderilmiştir.
28.03.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
02.04.2022 çalışma izin belgemi uzattım,(eksik belge vs.) yazısı gelmeden, yeni çalışma izin belgemin fotokopisini teslim ettim başvuru makamına.
25.05.2022 bugün hala aynı yazı var (araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir).
Araştırma süreci tahminen kaç ay sürüyor? bilgisi olan cevap verebilir mi?
Merhaba, 15.06.2022 hala aynı yazı var (Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.)
Bu aşama kaç ay sürüyor bilgisi olan var mı?
Bilen birisi cevap verirse çok memnun olurum.
Alıntı:
akademisyen-sad rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, 15.06.2022 hala aynı yazı var (Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.)
Bu aşama kaç ay sürüyor bilgisi olan var mı?
Bilen birisi cevap verirse çok memnun olurum.
2 ay - 2 yıl sürer. Bu en uzun süreç.
----------------