Arkadaşlar benim başvurum 1 senedir karar makamında durduktan sonra bugün tekrar araştırma ve değerlendirme aşamasına geri atıldım.
Bunun sebebi ne olabilir??? (evlenme yoluyla başvurdum)
Başvuralı 27 ay oldu bitsin artık
:'(
Printable View
Arkadaşlar benim başvurum 1 senedir karar makamında durduktan sonra bugün tekrar araştırma ve değerlendirme aşamasına geri atıldım.
Bunun sebebi ne olabilir??? (evlenme yoluyla başvurdum)
Başvuralı 27 ay oldu bitsin artık
:'(
Merhabalar Avukat Bey, acaba aşağıdaki konu ile ilgili bir bilginiz var mıdır?
2014 tarihinde TC vatandaşı erkek birey ile Rusya vatandaşı kadın bireyin evlilikleri Türkiye'de gerçekleşmiş olup çift Türkiye'de yaşamaya başlamıştır. Evlenme tarihinden 1 yıl 1 ay sonra TC Vatandaşı erkek birey vefat etmiştir. Vefat sonrası Erkek bireyin maaşı TC vatandaşı olmayan eşine bağlanmış olup sigorta haklarından yararlanmaya başlamıştır. Bu durumdan sonra sürekli olarak ikamet izinleri ile Türkiye'de 6 yıldır yaşamaya devam etmektedir. Evlilik sonucu doğan çocukları da TC vatandaşı olarak annesi ile Türkiye'de yaşamaktadır. Bu hususta Yabancı uyruklu eşe her yıl 1 yıl süreli geçici oturum izni verilmekte.
Bu durumda yabancı uyruklu olan Eş'in TC vatandaşı olması fakat ölüm nedeniyle 3,5 yıl şartının sağlanmaması durumu ortaya çıkmıştır. Bu hususta yabancı eş için vatandaşlık işlemlerinde ne yapılabilir?
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, saygılarımı iletiyorum.
ilginiz için çok teşekkür ederim. Eğer didiğiniz gibi ise 18 yıldır türkiyede ikamet ediyorum 1 sene sürer ama güzel haber şu bugün itibari ile aşama geçmiş.
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. şu anda bu yazıyor inş en kısa zamanda olumlu olur ve bu ne aşama oluyor acaba bir bilginiz varmı.
sıstemde bule yazyordu genel olarak türk vatandaşlığının kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. geçan cumaa gunu değşti boyle yazıldı Başvurunuz hakkında bilgi almak için CİMER veya Genel Müdürlüğümüze ya da Başvuru Makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.bılen varmı lütfan ne anlame galıyor şimdiden teşekkür ediyorum .
sıstemde bule yazyordu genel olarak türk vatandaşlığının kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. geçan cumaa gunu değşti boyle yazıldı Başvurunuz hakkında bilgi almak için CİMER veya Genel Müdürlüğümüze ya da Başvuru Makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.bılen varmı lütfan ne anlame galıyor şimdiden teşekkür ediyorum .. Gittiniz mi başvuru makamına ne dediler? Olumlu mu? Bir de "başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir" yazısı kaç ay aynı şekilde
Filoloji merheba
7 ay surdu olumludı makama gittim bir şey yok didi.
sıstemde bule yazyordu genel olarak türk vatandaşlığının kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. geçan cumaa gunu değşti boyle yazıldı Başvurunuz hakkında bilgi almak için CİMER veya Genel Müdürlüğümüze ya da Başvuru Makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.bılen varmı lütfan ne anlame galıyor şimdiden teşekkür ediyorum .. Gittiniz mi başvuru makamına ne dediler? Olumlu mu? Bir de "başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir" yazısı kaç ay aynı şekilde
Filoloji merheba
7 ay surdu olumludı makama gittim bir şey yok didi.Andon, Merhaba
Birde e devlete girip bilgilerini sorgulayabilirsiniz. E devlete girdikten sonra arama kısmına "Kimilk Bilgilerim" kısmından bakabilir siniz.
İnşallah benim araştırma ve değerlendirme aşaması 7 ay sürmez.
normal bilgilerim var.başka bir şey yok,
- - - Güncellendi - - -
Filoloji merheba
7 ay surdu olumludı makama gittim bir şey yok didi.Andon, Merhaba
Birde e devlete girip bilgilerini sorgulayabilirsiniz. E devlete girdikten sonra arama kısmına "Kimilk Bilgilerim" kısmından bakabilir siniz.
İnşallah benim araştırma ve değerlendirme aşaması 7 ay sürmez.
Filoloji merheba
normal bilgilerim var.başka bir şey yok,ne yapmak gerekır yardımınız teşekkür ediyorum