yıldız,
arkadaşım içinde aynı yazı çıktı ve 2 veya 3 gün sonra vatandaşlığı aldı. tedirgin olma inşallah kısa zamanda güzel haber alacaksın.
Printable View
yıldız,
arkadaşım içinde aynı yazı çıktı ve 2 veya 3 gün sonra vatandaşlığı aldı. tedirgin olma inşallah kısa zamanda güzel haber alacaksın.
Yıldız1985 korkmanıza gerek yok sizin kimliğiniz çıkmıştır bence hemen bugün nüfus'a gidin,şimdiden tebrik ederim.
yıldız tebrik ederim. darısı başımıza inşallah
Arkadaşlar demin ankara İl nüfus müdürlüğünü aradım ordaki bey efendi diyor ki işlemin hala tahkikatta,yazışmalar devam ediyor emniyete yazı gönderilmiş ama daha cevap gelmemiş 10 günde bir arayın diyor. bu konuda bilgisi olan varmı ferdiiii ve diğer üyeler.
02/06/2016 tarihinden beri inceleme ve araştırma aşamasında dosyaların yanılmıyorsam.
5 nci ayda komisyona girdin. lakin has işlemlerin uzama riskini kabul ederek yurtdışına çıkmışsın. o yuzden uzaması çok normal . bildirmiş olman pek değiştirmiyor ben de bildirmiştim bana da sorun olmaz yaa demişlerdi :) hatta bana hiçbir problem olmaz demişlerdi. uzayacağı hakkında herhangi birşey söylemediler sana da aynısı olmuş herhalde. emniyet tahkikatı dedikleri mitteki arşiv araştırmasıdır büyük ihtimalle. onun hakkında herhangi bir bilgi alamıyacağın gibi herhangi bir hızlandırma gibi bir durumun da olamaz. ben çook uğraştım hiç bir şekilde birşey öğrenemedim ve yapamadım.
- - - Updated - - -
birde emniyetten cevap bekliyorlar ama gün sayımını tekrar istediler mi ? istemediler mi? belki emniyet tekrardan gün sayımını ister !! eksik evrak statüsünde istemiş oradan da uzamış olabilir. istememiş de olabilir . o gün sayımını bir öğren giriş çıkışım oldu istediler mi onu diye .
Doğrudur kardeşim bencede emniyetten tekrar gün sayımı istemişler ondan olabilir, çünkü 10 gün sonra tam 6 ay olacak normalde araştırma aşaması bitmesi lazımdı, daha araştırmadan karar listesine ordanda karar aşamasına geçecek, olsun beklemekten başka yapacak birşey yok anlayacağın en az 2-3 ay daha sürebilir,uzun süre bekleme görevini senden devralıyorum.😭