Cevap: Rıza ile kız kaçırma hakkında
İyi gunler,benim 18 yasinida kiz arkadasim var ve birbirimizi cok seviyoruz iki senedir beraberiz,ancak sevdigimin ailesi cok cahil,öz annesi yok üvey annesi var.Öz annesi vefat ettikten sonra babasi 18 yasinda biriyle evlenmis ve o zaman sevdigim iki yasindaymis,iki tanede hic evlenmemis biri 46 biri 52 yasinda halasi var ve öz annesi vefat ettikten sonra babasinin evlendigi kisi 18 yasinda oldugundan sevdigime ona baktirmamislar kendileri bakmislar,simdide biz baktik biz buyuttuk biz evlenmedik o da evlenmiycek diye sacma sapan konusuyolar ve birbucuk senedir bizi ayirmak icin yapmadiklarini birakmadilar sevdigime her turlu baski yapiyolar balkona dahi cikarmiyolar.Artik cok bunaldik ben gizlice tlf aldim ve ancak cok az oyle haberlesebiliyoruz sevdigim 17 doldurdu ve su an 18 icinde artik kacip kavusmak istiyoruz ve onu kurtarmak istiyorum ailemde kizi olarak cok seviyolar su an 5 ay kaldi 18 doldurmasina ama dayanamiycak duruma geldik cok baski yapiyolar kacip kavussak ailesi sikayetci olcak ne gibi sorunlar olabilir ?
Merhaba bir soru da benden ama benimki international kız Kaçırma davası.
8 yıldır kız arkadaşım ile uzaktan da olsa birlikteyiz.
yılda en az iki kere ülkesine gidip hasret ve özlem giderip tekrar dönüyorum.(kizligini bozacak şekilde cinsel ilişki yaşamadık. isteseydim yaşardik ama ben ölürsem diye onu hiç riske atmak istemedim)
çok seviyoruz birbirimizi. ben üniversiteyi henüz bitirip ise girdim ve evlilik için para biriktirmeye başladım.
kız arkadaşım Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı. dolu dolu 21 yaşını doldurup 22ye adım attı. ben 24 yaşındayım
onu benim ailemden herkes tanıyor ve benimsediler ve herkes dört gözle onu bekliyor
abilerim ablalarim kaçırma planları yapıyor arabalarını bana tahsis ediyor vs.
onun Ailesi kendi ülkelerinden farklı bir vatandaşa kız vermiyor .kesinlikle vermiyor .
Bu noktada onunla evlenmemiz için tek bir yol bize görünüyor. O da kaçmak.
o Türkiye'ye bir şekilde gelecek ve hhemen resmi nikah kiyacagiz.
Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı bir bayan ile evlenmek konusunda bir bilgisi olan var mı ?
asıl aklıma takılan şey şudur ;
evlenmek için onun pasaportu yeterli olacak mı ?
Meraba ben 27 10 1998 doğumluyum ancak kimliğimde 27.10 1999 yazıyo mahkemeye vermek istiyorum ancak ailemin izni mi olması gerekir yoksa kendi başıma verebilir miyim hastanede doğdum
Merhabalar Yağmur98
Yaş düzeltme davasını reşit olmadığınızdan dolayı, anne-baba nız veya varsa vasin açabilir.
Hastanede doğmuş olman, bu davayı başlatmanız için aranan şartlardan biridir.