İstisnaiden evlilikten dolayı istanbuldan başvurdum.
5 aydır İNCELEME-ARAŞTIRMA aşamasındayım.Malesef ilerleme kaydemedim.
Bu aralar İSTİSNAİ den aşama kaydeden var mı acaba? Daha ne kadar bekleyeceğiz.Sabır kalmadı :(
Printable View
İstisnaiden evlilikten dolayı istanbuldan başvurdum.
5 aydır İNCELEME-ARAŞTIRMA aşamasındayım.Malesef ilerleme kaydemedim.
Bu aralar İSTİSNAİ den aşama kaydeden var mı acaba? Daha ne kadar bekleyeceğiz.Sabır kalmadı :(
2 ay kadar önce BALGÖÇ ile görüşmüştüm birkaç kişinin Balkan göçmenleri İstisnai vatandaşlıkları çıktı hatta bizim yaşlı ve hasta bir akrabamız var onun da çıktı dediler ama o günden sonra hiçbir gelişme olmadı işlemlerde. Bir ileri iki geri gidiyoruz. Allah sabır versin.
Arkadaşlar merhaba.saglik kurulu heyeti raporun süresi dolmuştur yenildim bugün götürdüm emniyet Fatih e danışmadan çalışan bayan Mayıs ayında SMS gönderilmiş dedi ama bana SMS felan gelmediğini söyledim.kisacasi arkadaşlar Nisan ayından inceleme ve araştırma aşamasında olan dosyanın Bir evrakın süresi dolduğu hakkında SMS geçen gun16 temmuzda geldi Mayıs'ta SMS gelseydi belki kurban bayramı na biryilerleme olurdu.diyecegim o ki SMS gönderiyorlar ulaşılamıyor ola biliyor oyuzden evrakları verdiğiniz yere direk gidin sorusturun eksik bişey varmı ve sair.genelden baş vurdum 2017 Ekim'de.iyi günler
- - - Updated - - -
Evet noter onaylı nüfusa götürmek gerekiyor 2 adet fotokopisi sende bulunsun nöter onaylı
Gulcin_K
25-07-2018, 13:01:59
2 ay kadar önce BALGÖÇ ile görüşmüştüm birkaç kişinin Balkan göçmenleri İstisnai vatandaşlıkları çıktı hatta bizim yaşlı ve hasta bir akrabamız var onun da çıktı dediler ama o günden sonra hiçbir gelişme olmadı işlemlerde. Bir ileri iki geri gidiyoruz. Allah sabır versin
Gülçin hanim bende bulgaristan göçmeniyim ve istisnaiden listedeyim.Verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim.Ama ne yapsak twitterden hastag mi başlatsak bilemedim böyle beklemek çok zor.
Merhaba size cevap yazan göremediğim için yazıyorum. Ben de aynı şey yaşadığım için de. Doğru düşünüyorsun. Öğreciliğini biter bitmez çıkış belgen (genelde diploma hemen çıkmadığından) ile kısa süreli ikamete başvurma hakkın var. Bu ikamet da bir sefere veriliyor ve en fazla bir yıl süresi olabilmekte. Bu ikamet ile çalışma iznine başvurabiliyorsun.
merhaba evet 19 temmuzda yabancılar şubesi. evrakları nüfusa
göndermiş pazartesi gidecegiz eşimle komisyona gün almaya çalışacağız sms gelecek demiştiler gelmedi daha pazartesi size haber verecem siz haber almadinizmi bu aralar sizde değişiklik olursa haber verin
Merhaba arkadaşlar,
İkametgah değişikliği kaç gün içerisinde göç idaresine bildirilmeli?