Sgk da matbu dilekçler var. Gidin yardımcı olurlar.
Printable View
Sgk da matbu dilekçler var. Gidin yardımcı olurlar.
sgk nın sitesine girin oradada dilekçe örnekleri var:ok
Sgk nın sitesinde sgk-050 formu var SGK-050 Dul-Yetim Maaş Başvurusu. Ben giremedim ama sanıyorum SGK ya gitmedende başvuru yapılabiliyor. Türkiye gov. tr ye de bakın
Tamam girdim..konuma uygun olanı hangisidir..yani hangi başlık adı altında aramalıyım....çok özür ama harbiden bilmiyorum sizide yoruyorum kusura bakmayın.
Mesel alink şu...ama hangisi bana uyan?
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/tr/...47276073080379
sgk nın sitesine girin oradada dilekçe örnekleri var
Sgk nın sitesinde sgk-050 formu var SGK-050 Dul-Yetim Maaş Başvurusu. Ben giremedim ama sanıyorum SGK ya gitmedende başvuru yapılabiliyor. Türkiye gov. tr ye de bakın
T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
ŞANLIURFA
5510 sayılı Kanuna göre . . . . . . . . . . . . . . . . sicil numaralı dosyasından emekli aylığı almakta iken ..... / ..... / 20. . tarihinde vefat eden Eşim/Babam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ’dan dolayı tarafıma ölüm yardımı ödenerek yetim aylığı bağlanmış ve .....................evlenediğimden dolayı maaşım kesildi..................tarihinde boşandım. Tarafıma tekrar yetim maaşı bağlanmasını arz ederim.
. . . / . . . / 20….
T.C. Kimlik No :
Ek :
A D R E S :
merhaba kolay gelsin. annemin adına bir soru soracağım sizlere. annem 20 sene önce boşandı, 2 sene önce ssk dan emekli oldu. dedem vefat etti 1 sene önce. anneannem ise 25 sene oldu vefat edeli. dedem ve anneanemden kalan maaşı annemin alma durumu olabilir mi bu şartlarda? yardımlarınız için teşekkür ediyorum. kolay gelsin.
SGK Genel Müdürlüğü'ne
....tarihinde boşanmış bulunmaktayım kesinleşme şerhi içeren karar örneği ekte sunulmuş olup ekli vukatlı nüfus kayıt örneğinde de tescil edildiği görülmektedir.
Evlilik nedeni ile kesilmiş bulunan aylığımın boşanma nedeni ile yeniden bağlanması için gerekli işlemin yapılmasını saygı ile arz ve talep ederim.
İsim soy isim
imza
Dedeniz emekli sandığından emekli değilse Anneniz yetim maaşı alamaz.