Merhaba arkadaslar.Evlilik yoluyla basvuru yapıp ,basvurusu karar aşaması yazanların TC vatandaşı eşi e -devlete girip aile nufus kayıt örnegi sorgulama yapsınlar orada yabancı eşinizin tc kimilk nosu cikiyormu baksınlar.!!!!!!!
Printable View
Merhaba arkadaslar.Evlilik yoluyla basvuru yapıp ,basvurusu karar aşaması yazanların TC vatandaşı eşi e -devlete girip aile nufus kayıt örnegi sorgulama yapsınlar orada yabancı eşinizin tc kimilk nosu cikiyormu baksınlar.!!!!!!!
Arkadaşlar Merhaba.İstisnai başvurudan 22 Mart 2018 Perşembe gününden itibaren Karar aşamasındayım.26 Mart 2018 Pazartesi günü sabahtan itibaren ''Sistemde teknik bir hata oluştu. Lütfen sistem görevlileri ile irtibata geçiniz.'' mesajı çıkıyor.199 aradım teknik heyete bildirim için not almışlardı.Ama her sabah bakıyorum aynı mesaj.İşle ilgili İl dışındayım.Pazartesi böyle devam ederse istanbul İl Nüfusa gidip bakacağım.Diğer karar aşamasında olan arkadaşlarda bir gelişme var mı acaba?
Merhabalar...arkadaşlar bugün sistem yine hata veriyor....batıtrakya , ghosthunter kardeşler bir gelişme oldu mı sizde
Merhabalar arkadaşlar.Bende evlilikten başvuru yaptım.Martin 2sinden beri karar aşamasindayım.Hala bir gelişme yok.Sistemde teknik hata oluştu diye zaman zaman cikiyor.
Az önce baktım. Hala teknik sorun var sistemde.
nihayet.... bugün vatandaşlığı kazandım allaha Şükür darısı bekleyenlere Allah sizin yardımcınız olsun sabırlı olun. ochmaa sen naptin
Çok tebrik olsun ghosthunter kardeş....hayırlı olsun.....diğer arkadaşlarda bir gelişme var mı?