Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
halkbankasına keşke swift voucherleri yazmadan gönderseydin onun yüzünden diğerindede sorun çıkabilir biraz sorunlu bir banka diğerlerin sorun yok gelir iadelerin ama yinede ufakta olsa sıkıntı çıkarabilirler son günlerde çok sorunlar yaşanmaya başlandı
eyv tesekkur ederim.Bugun Halkbankasini aradigimda incelendigi soylendi...
incelemeye alinmasi isleme alinmasi manasini tasimiyor sanirim.
birde yukarida yazmissiniz swiftvoucher mail ile kod gonderiyor diye..bana kod falan yollanmadi.Gene de boyle bir kılıf koyabilirler mi bankanın önüne?
Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Alıntı:
SOZAN7 rumuzlu üyeden alıntı
eyv tesekkur ederim.Bugun Halkbankasini aradigimda incelendigi soylendi...
incelemeye alinmasi isleme alinmasi manasini tasimiyor sanirim.
birde yukarida yazmissiniz swiftvoucher mail ile kod gonderiyor diye..bana kod falan yollanmadi.Gene de boyle bir kılıf koyabilirler mi bankanın önüne?
yok incelenmesi işleme alındı anlamına gelmiyor ama swift alan duymadım daha desem yeridir o olmasa diğerlerinden sorun çıkmaz ama ondan dolayı diğerlerine inşallah sorun çıkarmaz kod falan gelmesine de gerek yok nasıl bir çalışma sistemleri var anlamış değilim ama bankalar swifti vermiyorlar
hsbc bank'a dilekçe vereli 2 aydan fazla oldu. hala incelemede, hala incelemede. anlamadım gitti.
olumsuz da demiyorlar. olumlu da demiyorlar. arıyorum, incelemede diyorlar.
Alıntı:
fanimadida rumuzlu üyeden alıntı
hsbc bank'a dilekçe vereli 2 aydan fazla oldu. hala incelemede, hala incelemede. anlamadım gitti.
olumsuz da demiyorlar. olumlu da demiyorlar. arıyorum, incelemede diyorlar.
:) fanimadida hsbc 180 gün bekletiyor bence direk charback servisinin telini bulup oradan halletmeyi düşün
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
:) fanimadida hsbc 180 gün bekletiyor bence direk charback servisinin telini bulup oradan halletmeyi düşün
180 günün sonunda olumlu sonuç veriyor mu peki? önemli olan o :)
Alıntı:
fanimadida rumuzlu üyeden alıntı
180 günün sonunda olumlu sonuç veriyor mu peki? önemli olan o :)
firmaya bağlı sorun çıkaran bazı firmalar var onlardan değilse 180 gün sonunda alan arkadaşlarım var
dosyaları ekleyemiyorum dosya ekle diyorum olmuyor
24 temmuzda halkbankasına yazdığım dilekce ulasmis..az once kart bilgilerime baktiğimda 4 haneli bir rakam borc iptali-sigorta acıklamasiyla kartıma yatmış
bu iademidir bilgisi olan var mı?
Alıntı:
SOZAN7 rumuzlu üyeden alıntı
24 temmuzda halkbankasına yazdığım dilekce ulasmis..az once kart bilgilerime baktiğimda 4 haneli bir rakam borc iptali-sigorta acıklamasiyla kartıma yatmış
bu iademidir bilgisi olan var mı?
Muhtemelen hesabınıza yansıyan tutar geçici ödemedir, yani itirazınızı işleme almışlar ve itiraz etmiş olduğunuz tutarı hesabınıza yanıstmışlar ama chargeback servisinin yazışmaları sonucunda itiraz ettiğiniz firma belge gönderdiği takdirde ( süreç minumum 45 gün maxımum 120 gün) hesabınıza iade edilen tutar yasal faiziyle birlikte hesabınıza bu sefer borç olarak kaydedilecektir, yinede telefon bankacılıgını arayarak daha detaylı bilgi alın.
itirqaz ettiğim tutarın neredeyse 5 te biri yansımıs yanlız hesaba...telefon bankacılığından da net yanıt veremediler.anlamadım ben bu işi