Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
Hasna rumuzlu üyeden alıntı
evlilikten başvuranlar liste olayi yok ama yeni karar bir aydan fazla bekliyoruz
sizin liste doldu an 3 gun içinde karar çıkıyor
Teşekkür ederm
Alıntı:
sh3nol rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba. Bugün sisteme baktığımda karar aşamasında olduğunu gördüm. Tam olarak bir süre var mıdır karar verilmesinde? Bu arada benim tahkikat 25 martta başlamış. Pazartesi günü aradığımda öyle söylemişlerdi. Ve cevap geldikten sonra kaç gün içerisinde kimlik alınabiliyor? Bu hafta yurtdışına gitmem gerekiyor. Dönüşüm bayramdan sonra olacak.
bir haber var mi sizden biz aynı aşamadayiz ve sanırım ayni gün sonuç alacaz
arkadaşlar denklik belgesi alan var mi bisey sormak istiyorum hemn çıkıyor mu ???
Alıntı:
arkadaşlar denklik belgesi alan var mi bisey sormak istiyorum hemn çıkıyor mu ???
Bildiğim kadarı ile kimliği aldığında söylersen hemen verirler. benim arkadaşım hemen aldı 5 kopya veriyorlar.
Alıntı:
bir haber var mi sizden biz aynı aşamadayiz ve sanırım ayni gün sonuç alacaz
Benden de yeni haber yok. Hala bekliyiruz. Bende pazartesi gununden beri ariyorum ama kimse acan yok. Buyuk ihtimalle oyle olacak. Bekliyecez artik. Bu denklik belgesi nedir? Bir de biz hemen kimlogi alabiliyor muyuz yoksa eve zarfin gelmesini mi beklicez?
Alıntı:
sh3nol rumuzlu üyeden alıntı
Benden de yeni haber yok. Hala bekliyiruz. Bende pazartesi gununden beri ariyorum ama kimse acan yok. Buyuk ihtimalle oyle olacak. Bekliyecez artik. Bu denklik belgesi nedir? Bir de biz hemen kimlogi alabiliyor muyuz yoksa eve zarfin gelmesini mi beklicez?
karar onaylandığı zaman o gün valilige gidiyorsun orda nüfusa yazdiriyorlar 15 gun icinde eve geliyor
bu arada ben aradim bakanlar kurulu toplanmasini bekliyorlar oyle dedi
- - - Updated - - -
Alıntı:
Yahya Demir rumuzlu üyeden alıntı
Bildiğim kadarı ile kimliği aldığında söylersen hemen verirler. benim arkadaşım hemen aldı 5 kopya veriyorlar.
ben ehliyetimi çevirmek için istediler trafik müdürlüğünde vatandaşlığı bekleyemem artık
- - - Updated - - -
diploma denklik belgesi için sordum nüfusun değil
[QUOTE=Yahya Demir;602308]Ben de 23 Ağustosta dahil edildim. aynı listedeyiz heralde. hayırlısı
- - - Updated - - -
Aradın mı hiç nüfus müdürlüğünü
ben bugün aradım aktaramıyorum dedi santral hatları bozuk dedi. Zaten hatlar çalışsa da sanki memurlar çalışıyor dedim kapattım :D
- - - Updated - - -
Alıntı:
Atilla94 rumuzlu üyeden alıntı
Bende varım kardeşim 22agustosta listeye dahil edilmişim
Aradın mı hiç nüfus müdürlüğünü
ben bugün aradım aktaramıyorum dedi santral hatları bozuk dedi. Zaten hatlar çalışsa da sanki memurlar çalışıyor dedim kapattım :D
Bugün aradım sonunda açtılar
adam direk numaramı sordu verdim. Klasik cevabı verdi listelerin dolmasını bekliyurm
Alıntı:
Yahya Demir rumuzlu üyeden alıntı
Bugün aradım sonunda açtılar
adam direk numaramı sordu verdim. Klasik cevabı verdi listelerin dolmasını bekliyurm
hep aynı cevap alırsın zaten anlamadım çalismalari durdu sanki bu gidişle bir yıl beklecez
Arkadaşlar
Bakanlar kurulu 22 Eylülde toplanacakmış.
o zamana kadar listeler verilirse bizim işimiz halolur inşallah