-
Hırsızlık
öncelikle merhaba ;
nasıl başlıyım bilmiyorum ama en baştan başlamak en iyisi sanırım. eski calıştıgım yerden paramı alamadım uzun bi,r sure işsiz kaldım iyice psikolojim bozulmustu bankaya ve unide aldıgım bursun geri ödemesi cıkmıştı iyice kendimi eve kapamıstım. sonra derken bir işe başladım bir cagrı merkezinde ama oyle bir yerdi ki 1800 kısı calısıyor ve giyim ile alay ediliyordu bigun magazanın birine girdim kendim bilgisayar tamiri yapıyorum bu yuzden genelde yıldız tornavida ve karga burun tasıyorum ogunde ablama gidicektim poşete giyim eşyalarımla bu aletleri koyup gitmek icin yola cıktım bir magazaya girdim dolasıyordum sadece alıcak gucum yoktu sonra seytana uydum ve o alarmları karga burun ile cıkardım sonra icim rahat etmedı bıraktım aldıgım seylerı sonra tekrardan geri posetıme koydum derken magazadan cıkarken alarm öttu ve karakola gittik korkumdan konuşamadım orda saolsun polis memurları yardımcı oldu ifademde cunku ilk defa boyle bir olay yaşadıgım icin aglıyordum kendim 26 yasındayım ve bugune kadar asla boyle birsey yapmamıştım. olay yerınde tutulan tutanak sankı ben yıllardır bu işi yapıyormusum gibi yazılmıs polis memurları öyle soyledi ama onlar bana inandılar ve ifade verirken herseyı anlat dediler bende bunu boyle yazdırdım..şimdi karşı taraf şikayetci olmadı ama bugun aldıgım bir dava tebligatı var elimde davacı " K.H " diyor ne demek bilmiyorum. müşteki magaza mudur ve süpheli ben yazıyorum. savcı tarafından yazılmış bir iddaname içerik olarak sonun iki adet madde yazıyor
1- süphelinin mahkememizce yargılanmasının yapılarak eylemine uyan yukarıda yazılı kanun maddeleri geregi, ( TCK141/1 TCK 35, TCK53, TCK54/1) cezalandırılmasına
2- sucta kullanılan pensenin müsaderesine kamu adına talep ve iddaa olunur.
sımdı boyle bir olay diceksinizki pişman mısın inanın geceleri bile uyuyamıyorum utancımdan bu arada psikologa bile gitmeye başladım hic hayatımda bir suc işlemedim sabıkam yok bilgisayar programcılıgı mezunuyum aileye bakan kişilerden biriyim. simdi siz benden daha bilgilisiniz biliyorum sucluyum ama inanın cok pişmanım sizce ne olur bu dava? sicilime işilermi aslında en önemli soru bu sicilime işler mi :s
size soruyorum cunku sadece ablama anlatabildim kimseye anlatamıyorum cok korkuyorum cunku ömru hayatımı etkilicek bir olay bir daha asla iş bulamıcam aileme bakamıcam.bir avukat abiyle konustum para cezasına cevrilir siciline işlemez dedi bana bu konuda fiklirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. hakkınızı helal edin tşkler.
-
Cevap: Hırsızlık
bu konuda kimsenin bilgisi yok mu :( ?
-
Anlamadığım bi şey var alarmı soktum ama sonra vazgeçtim geri bıraktım almadım diyoorsunuz! o zman alarm neye ottu?? eşya olmazsa alarm otmez kı? bu konuya açıklık getirirsenız yardımcı olurum
-
almadım sonra tekrardan aldım kıyafeti ve başka alarm daha varmış o öttü karşı taraf şikayetci olmadı vazgecti zaten ama hakkımda yine dava açılmış durumda.
-
bakın esra hanım anladığım kadarı ıle siz mağazadan parasını odeyip birde mal aldınız onun uzerinde iki tane alarm varmış tekını sokup diğerinini sokmemişler ve kapıdan çıkarken alarm ona çaldı.Böyle mı oldu o kısmı net anlatırsanız sevinirim.ve size daha net bir sekilde yardımcı olurum
-
zaten dava goruldu beraat ettim anlıcanız kurtuldum herkese tskler.