Hukuki Net Forumcu v1 Programı
Hukukçular için Hukuki Net Forumcu v1 Programı yayında
Sitemiz üyelerinden sayın Ulaş Değirmenci'nin yoğun çalışmaları sonucunda, Hukuki Net ÖZEL BÖLÜM ÜYELERİ İÇİN, tüm Hukuki Net haber, forum ve gelişmelerini takip edebileceğiniz bir program hazırlandı.
Hukuki Net forumcu, tüm hukuk dallarına göre anlık haberleri bilgisayarınızın masaüstüne getiriyor ve sizi uyarıyor. Dilerseniz tıklayarak anında siteye ve kaynağa ulaşabiliyorsunuz.
Kurulumu ve kullanımı çok basit olan bu mükemmel program için Ankara Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi sayın Ulaş Değirmenci'ye teşekkür ediyor, program hakkındaki soru ve görüşlerinizi bu forum altına yazmanızı diliyoruz.
Programı Bilgisayarınıza İndirin
(Programı bilgisayarınıza indirmek için özel forumlara giriş yetkiniz olması gerekmektedir.)
Program görüntüsü :
http://images.hukuki.net/img/hukukiv1.jpg
Re: Hukuki Net Forumcu v1 Programı
Güzel bir programa benziyor..
Tebrikler,ama inceleyebilseydik daha iyi yorumlardık,içeriğini bilmiyorum ama her hukuki.net üyesi kullanabilseydi,çok pratik ve güzel olurdu..Kullananlara hayırlı olsun...
Sayın Ulaş Değirmenci;
Bu yararlı çalışmanızdan ötürü tebrik ediyorum sizi , başarılarınızın devamını dilerim.
Selamlar,
Görüntülerinden harika bir programa benziyor. Hukuki Neti tüm alanlardaki öncülüklerinden ve bitmek tükenmek bilmeyen kendini geliştirme çabalarından ve üstün başarılarından dolayı bir hukukçu olarak gurur duyarak tebrik ediyorum. Emsaliniz yok...
gayet güzel bir çalışma başarılar
Elinize sağlık Ulaş Bey. Tebrikler
Sayın Ulaş Değirmenci;
Tebrik ediyorum.
Başarılı, güzel ve yararlı bir çalışma olmuş... Devamını dört gözle bekliyoruz.
Çok kullanışlı bir program olmuş.
Zamanla çeşitli eklentilerle daha kullanışlı ve görsel olarak nitelikli bir hale getirilirse, hukukçular için olmazsa olmaz programlar arasına girebileceğini düşünüyorum...
Teşekkürler...
Saygılarımla,
Çok tşk ederiz Ulaş Bey.Ama bir şey soracam biz hukuk fakültesi öğrencileri heralde bu programdan yararlanamıyoz.Ben indirmeye çalıştım ama olmadı.