BU SİTEYİ HAZIRLAYANLAR VE BU SİTEYE KATKIDA BULUNANLAR BÜYÜK BİR KAMU HİZMETİ VERİYORLAR BENCE GERÇİ KAMUNUN BÖYLE BİR HİZMETİ VARMI ODA TARTIŞILIR. EMEĞİ GEÇEN O DEĞERLİ VAKİTLERİNİ AYIRIP BİZLERİ AYDINLATMAYA ÇALIŞAN BÜTÜN DOSTLARA TEŞEKKÜRLER
Printable View
BU SİTEYİ HAZIRLAYANLAR VE BU SİTEYE KATKIDA BULUNANLAR BÜYÜK BİR KAMU HİZMETİ VERİYORLAR BENCE GERÇİ KAMUNUN BÖYLE BİR HİZMETİ VARMI ODA TARTIŞILIR. EMEĞİ GEÇEN O DEĞERLİ VAKİTLERİNİ AYIRIP BİZLERİ AYDINLATMAYA ÇALIŞAN BÜTÜN DOSTLARA TEŞEKKÜRLER
Bu Düşüncelerinize Yürekten Katiliyorum.ilave Edecek Pek Bir şey De Bulamiyorum.yalniz Bazen Hukukçu Arkadaşlarin Sabirlarini Taşirdiğimiz Oluyor.fakat Onlarda Bir Peygamber Sabri Ile Bizleri Dinlemeli Anlamaya çalişmali Ve çözüm önerilerini Anlaşilir Bir şekilde Forumda Yazmalilar.bu Forumun Amaci Da Bu Sanirim.bilgi Paylaşimi.
Bilgi Paylaştikça Büyür Ve Güzelleşir.bu Sitenin Amaci Da Insanlara Yardimci Olmak.bizler De Onlara Yardimci Olmaliyiz.ben Zaman Zaman Sorularimla Ve Sorunlarimla Değerli Hukukçu Arkadaşlari Bunalttiğimi Ve Kirdiğimi Biliyorum.fakat Onlarin Yüksek Eğitim Ve Bilinç Düzeyleri Toplum Eliti Olmalarini Sağliyor.yine De Onlarda Içinde Bulunduğumuz Bu Toplumun Bir üyesi.bu Toplum Içerisinde Yaşiyor çalişiyor,gelişmelerden Yaşamin Zorluklarindan Etkileniyor Ve Düşünceleri Biçimleniyor..bir Arkadaş Ban şunu Yazmişti Siz De Hukuçulari Anlamaya çalişin...evet Düşündükçe Anlamaya çalişiyor Anliyor Ve Kirdi Isem Birilerini özür Diliyor Katilimi Ve Katkilariyla Bu Siteye Insanlara Hizmet Eden Tüm Hukukçu Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.
BU SİTE BENİM EN GÜZEL VE FAYDALI BAĞIMLILIĞIM ;)
Benimde benim de :)))):):)[8D]
Sizler yoksanız bu site de YOK.