üye adı değiştirme hakkında
Merhabalar. Üyelik silme işlemi gerçekleşmiyormuş sanırım, site içerisinde yaptığım aramalarda buna dair bir bilgi görmedim. Üye adımın ismim olmasını istemiyorum değiştirmek için bir yöntem var mı ? veya bir yönetici değiştirebilir mi ? Adminlere mesaj gönderemiyorum yardımcı olabilecek bir yönetici var mı ?
Cevap: üye adı değiştirme hakkında
Talebiniz alınmıştır ancak yetkili adminler çilingir sofrasından ne zaman kalkar, rakıyı fazla kaçırdıysalar ne zaman ayılır da gereğini yaparlar bilemiyorum, malesef sitede bu işlemi gerçekleştirecek iki ayyaştan başkası yok. 2023'teki adminlik seçimlerinde kazanır da admin seçilirsem taleplere anında cevap vereceğim tabi sahte üyeliklerle oylarım çalınmazsa neyse umarım kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz 2023'te oyunuza talibim lütfen ihmal etmeyin sandığa gidip oyunuzu kullanın sitenin bekası için hassasiyet göstermenizi rica ederim iyi günler.
Ne olması istediğinizi de yazsanız değiştirecek olanın işi daha kolay olur. Şimdi isim olarak ne vereyim diye düşünecek ve seçeceği nickname belki hoşunuza gitmeyecek...
Binali ya da İmamoğlu olabilir :)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Binali ya da İmamoğlu olabilir :)
Biri ad diğeri soyad olduğuna göre ikisi birlikte daha iyi olur.
merhaba üyelik adımı değiştirsem daha önceden açmış olduğum konulardaki üyelik adımda değişmiş olur mu. teşekkürler.
Evet sanki ilk gün o isimle üye olmuşsunuz gibi tüm mesajlarınızda yeni adınız görünür