Hotmail de Mail Kotası (Ahmet Sinkay'ı reddedin)
Arkadaşlar hotmaildeki mail kotam 250 megabayta çıktı.
2 haftadır da bu şekilde mail kotalarımı yükseldi nedenini bilen var mI?
Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama ahmet Sinkay adlı birisinden davetiye alırsanız onu kesinlikle kabul etmeyin.Belirtilen davetiyeyi gonderen kişinin kardeşim olan Ahmet Sinkay'la uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi benimlede ilgisi yoktur.
Bu davetiyeyi isteyenin bir çeşit virüs olduğunu düşünüyoruz. Benim listemde bulunan herkese ve muhtemelen kabul edenlerinde listesine davetiye gönderdiğini düşünüyoruz.Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi kendi msn adresimdeki bütün kişi listesi silinmiştir. Size alisinkay@hotmail.com adresinden davetiye gelirse yada hello veya benzeri mailler o mailleri okumadan silmenizi öneririm.Yeni listemi oluşturuken hiçkimseye davetiye göndermiyor ve davetiye gönderenleri listeme ekliyorum.Bilgisayarınız tehdit altına girebilir.
Ayrıca virüs olduğunu düşündüğümüz bu olayda benim veya kardeşimin yada ailemdeki herhangi birinin ilgisi olmadığını belirtmek istiyorum.
İlginize teşekkürler.
Msn adres defterimdekilerin büyük çoğunluğu bu sitede olduğu için site forumuna yazma ihtiyacı hissettim