X sebepten dolayı ( Fetö vs değil KHK değil ) memurluktan çıkarıldım. para iadesi istiyolar ama çalıştırdılar.
X sebepten dolayı ( Fetö vs değil KHK değil ) memurluktan çıkarıldım. Çalıştığım kurumun teklifi bir alt ceza olan kademe ilerlemisinin durdurmasıyken , yök hiç alt ceza vermeden direkt en üstünü verdi ve işten çıkarıldım ama karar bana 2,5 ay sonra teblih edildi ve bu sırada okulumda çalıştırıldım yani geçen haftaya kadar full çalıştım. 2,5 ayın para iadesini istiyolar ama çalıştırdılar beni. Bunu istemeleri hak mı ? Dava açmalı mıyım ?
Cevap: X sebepten dolayı ( Fetö vs değil KHK değil ) memurluktan çıkarıldım. para iadesi istiyolar ama çalıştırdılar.
Okuldaki göreviniz neydi?
Cevap: X sebepten dolayı ( Fetö vs değil KHK değil ) memurluktan çıkarıldım. para iadesi istiyolar ama çalıştırdılar.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Okuldaki göreviniz neydi?
Öğretim Görevlisi hocam.
2,5 ay boyunca o iş yerinde çalıştığınız halde tebligat neden 2,5 ay sonra yapılmış?
Siz bu durumdan ne zaman haberdar oldunuz?
Belki de bu süre içinde çalışmak için her gün okula geldiğiniz ama tebligatı almadığınız için tebellüğden imtina ettiğiniz mi düşünüldü acaba?