Ssk'nın Resmin İnternet Sitesinde 14.04.2008 Emeklilik Günümün Olduğunu Yazıyor.Acaba Bu Tarihdemi Başvurucam Daha Erkende Dilekce Verebilirmiyim.Örenmek İstediğim Sadece Bu Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Printable View
Ssk'nın Resmin İnternet Sitesinde 14.04.2008 Emeklilik Günümün Olduğunu Yazıyor.Acaba Bu Tarihdemi Başvurucam Daha Erkende Dilekce Verebilirmiyim.Örenmek İstediğim Sadece Bu Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Bu bürokratik işlemi çok iyi bilmiyorum ancak 14.4.2008 tarihinde emekli olmak istediğinize dair bir dilekçeyi önceden vermenizde bir sakınca görmüyorum.
Bu Başvuruyu İnternetten Yapabiliyormuyuz Yoksa Bağlı olduğumuz Kuruma Bizzat Gitmemmiz Gerekiyor.
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim
Emeklilik hakkını kazanmanızdan sonra, eğer çalışıyorsanız, çalıştığınız işyerinden ayrılıp, işverenden alacağınız belge ve istenen diğer belgelerle birlikte en son çalıştığınız iş yerinin bağlı olduğu SSK Müdürlüğüne başvurmanız gerekir.
Eğer, emeklilik hakkını kazanmadan önce emeklilik talebinde bulunursanız, talebiniz ret edilir.
yyln Aydınlattığınız İçin Teşekkür Ederim.
Size Bir Şey Daha Sormak İstiyorum Şayet Çalışmıyorsam ki Çalışmıyorum işverenden O Kağıdı almama Gerek Yok Heralde Heralde Günüm Geldiği Zaman En Son Bağlı olduğum Kuruma Mı Gidicem ? Şimdiden Teşekkürler.
Evet.
Teşekkürler. Bukonuda Yardımcı Olduğunuz İçin.
Sayın yyln
Yazınızda demişsinizki 'Emeklilik hakkını kazanmanızdan sonra, eğer çalışıyorsanız, çalıştığınız işyerinden ayrılıp, işverenden alacağınız belge ve istenen diğer belgelerle birlikte en son çalıştığınız iş yerinin bağlı olduğu SSK Müdürlüğüne başvurmanız gerekir.'
Ben emeklilik hakkımı kazandım (ssk dan kontrol ettim ama böyle bir yazı vermediler) , ama işyerimden ayrılma dilekçesini önce verirsem bulunduğum işyerinde hak kazandığım kıdem tazminatlarını alma durumum nasıl olacak. Bu konuda çok çelişki var, bazıları diyorki önce ssk dan emekli olabileceğinize dair yazı al, o yazı ile istifa dilekçeni ver, sizin gibi bazı arkadaşlarda diyorki önce işyerinden ayrıl, sonra emeklilik başvurusunda bulun.
Benim kıdem tazminatı hakkım korunarak halen çalışan bir kişi olarak emeklilik aşamaları ne olmalı kafamda açıkçası açık değil. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ARKADAŞLAR EMEKLILIK OLMA SÜRESI EĞER DOLMUŞ VE HALEN ÇALIŞIRKEN BAŞVURU YAPILACAK ISE ÇALIŞILAN YERDEN SIGORTALI HESAP FIŞI ALIP SONRA BAĞLI OLUNAN SSK YA BAŞVURU YAPMANIZ GEREKIR. DAHA YENI BIR PERSONELIMIZE YAPTIM VE ÇIKIŞINI VERDIM. EMEKLI OLDUĞUNA DAIR BANA BI EVRAK GETIRDIĞINDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞI IÇIN SGDP ÖDEMEYE BAŞLAYACAĞIM. UMARIM BI YANLIŞIM YOKTUR.:rolleyes: