iddianame üzerinde arama ve el koyma kararı hk. (dava açılmadan)
Arkadaşlar merhaba;
eski çalıştığım işyeri işyerinden ayrılıp benzer işi yapmamı sindiremedi ve çok garip bir yazı ile polisler şirketime gelip arama yaptılar harddiskleri yedekleri filan alındı.
şimdi sormak istediğim savcının hazırladığı iddianamede suç örgütü kurmaktan bahsediyor.işyerinde soygun olmuş benim yaptığımı iddaa etmişler işyerinin bilgilerini çaldığım iddaa edilmiş. işyeri soyulduğunda kamera kayıtlarından kişiler tespit edilmiş nasıl oluyorsa hiçbiri bulunmamış ama konu ile benim ilişkim olduğuna dair en ufak bir kanıt yok zaten olamazda işyerinden 20 tane bilgisayar vb paraya dönüştürülebilecek şeyler çalınmış.
iddianamede hırsızlığı benim yaptığımı söyleyip bilgisayarlardaki verilerle piyasada iş yaptığım iddda edilmiş ancak bunu kanıtlayan herhangi bir kanıt da zaten yaptığım işlerin %95 inin eski işyerinde yaptığım işyer ile de alakası yok.
SORMAK İSTEDİĞİM BİR SAVCI NASIL OLUYOR DA HİÇBİR KANIT OLMADAN BÖYLE BİR İDDİANAME HAZIRLAYABİLİYOR.İDDİANAME DAVAYA DÖNÜŞÜRSE DAVAYI KAZANMA İHTİMALİM %100 DAVA SONUÇLANINCA DAVACIYA 1 MİLYON TL DAVA AÇMAK İÇİN HAZIRLIKLARIMI KANITLARIMI TOPLUYORUM.
İDDİANAMEYİ HAZIRLAYAN SAVCI HAKKINDA NEREYE ŞİKAYETTE BULUNABİLİRİM.KANITSIZ EVRAKSIZ BİR ŞEKİLDE İNSANLARI KARALAMAK İFTİRA ATMANIN HİÇBİR YAPTIRIMI YOKMUDUR.
- - - Updated - - -
ARKADAŞLAR AYRICA TÜM MAL VARLIKLARIMA EL KONULMASI DA İDDİANAMEDE GEÇİYOR BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR Mİ.
Cevap: iddianame üzerinde arama ve el koyma kararı hk. (dava açılmadan)
Bu sitede okuduğum mesajlar içerisinde bana "Bu neydi şimdi?" dedirten en ekstrem mesaj buydu.