Kategoriler: İnternet Medyası

Muharrem İnce’den Halk TV’ye Sert Tepki

halktvhalktv
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısını canlı olarak yayınlamayan Halk TV’ye twitter üzerinden sitem etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, dün TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. İnce’nin kurultay çağrısı yaptığı dakikalarda bir şey dikkatleri çekti.

Bazı haber kanalları İnce’nin konuşmasını canlı verirken, CHP’ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, İnce’nin konuşmalarına canlı olarak ekranında yer vermedi. Bunun üzerine Muharrem İnce Twitter hesabından Halk TV’ye sitem içeren bir paylaşımda bulundu. Muharrem İnce, ‘Benim açıklamamı canlı vermeyen Halk TV Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamasını canlı veriyor. Teşekkürler Halk TV!’ ifadelerini kullandı.

“MASA BAŞI DELEGE KAYDI VAR”

Muharrem İnce milletvekili kaydını yaptırmak için geldiği TBMM’de gazetecilerin sorularını cevapladı. İnce, olağanüstü kurultay çağrısının ardından olumlu tepkiler aldığını belirterek, “Olağanüstü güzel gelişmeler var. Kurultayı toplayacağız” dedi. İnce, “Şu anda hiç hoş olmayan şeyler oluyor. Pek çok ilde masa başında delege yazıyorlar. Bir hazırlık bir telaş var. Bu telaş doğru bir telaş değil, bu yapılanlar doğru değil…Bu ‘aman kaybetmeyelim koltuklarımızı’ korkusu, CHP’yi kötü yerlere sürükler. Bu işin doğrusu bir an önce olağanüstü kurultayı toplamaktır” dedi.
(Kaynak: Sözcü)

Muharrem İnce’den Halk TV’ye Sert Tepki – İlk Kurşun Gazetesi.

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi – İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok