Kategoriler: İnternet Medyası

Kayıp asker ve polisler unutuldu!

PKK’nın kaçırdığı 10 asker ve polisten 286 gündür haber alınamıyor. PKK’nın pazarlık için tuttuğu 10 asker ve polis kaderine terk edildi. Aileler de, “Al bayrağa sarılı tabutlarını almak istemiyoruz” şeklinde isyan ediyor.

Terör örgütünce kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak’ın eşi Burcu Yabalak’ın sosyal medya paylaşımları yürek burktu. Babasını 11 aydır göremeyen küçük Zeynep’in doğum günü pastasının üzerine “Babacığım sensiz 2 yaşındayım” notu yazı yazıldı.

Kaçırılan asker ve polisler konusunda hükümet yalnızca sessizliğini koruyor. Polis memurları; Vedat Kaya, Sedat Yabalak, astsubay Semih Özbey, erler; Sedat Surgun, Müslüm Altıntaş, Adil Kavak, uzman çavuşlar; Hüseyin Sarı, Sedat Vardar ve Ferdi Polat ile kimliği açıklanmayan bir asker PKK’nın elinde “koz” olarak tutuluyor.

BİZE DEĞİL SİZE YAZIK

10 ay önce polis eşi PKK tarafından kaçırılan Burcu Yabalak, facebook hesabında 10 vatan evladının kurtarılması için İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Meclis’te yaptıkları görüşmeye ilişkin fotoğraflar yayınladı. Ala’dan umduklarını bulamayan aileler adına, “Evet sabret ve dayan gel, bekle” denildi.
Burcu Yabalak, kaçırılan asker ve polislere dönük duyarsızlığa, “Aileleri sizin vefasızlığınız ile her gün, ama her gün ölüyor. Yazık bize değil size. Her şeyiniz yalan. Acımızı paylaşıyorlarmış, nerede? Ömrümüzden ömrümüzü çaldınız yazık bize değil cehennemin içine düşeceklere. Verebilecek misiniz? Bu Zeyneplerin vebalini?” diyerek isyan etti. Yabalak, 2 yaşına basan kızı Zeynep’in üzerinde, “Babacığım sensiz 2 yaşındayim” yazılı doğum günü pastasıyla ilgili, “Tebrikler başardınız bize yaşarken ölümü tatmayı” dedi.
BUNLARI HATIRLADINIZ MI?

Polis Kürsüsü hesabından da, PKK’nın propaganda malzemesi yaptığı 10 asker ve polisin fotoğrafları yayınlanarak, “Bu vatan evlatları meslektaşımız oluyor hatırlatalım istedik” notu paylaşıldı. Polis Refom Grubu da tepkilerini, “Dirimize sahip çıkmayan ölümüze ağlamasın” şeklinde gösterdi. Burcu Yabalak, polis eşi Sedat Yabalak için son olarak da şunları yazdı:
“Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Zeynep büyüyor ama bir baba şefkatini tadamadan baba kucağına sokulamadan. Rabbim seni ve yanındaki bütün kader arkadaşlarını bizlere ailelerine bağışlasın en kısa zamanda. Ne olur birileri duysun artık bizi, bizleri. İçim acıyor tarifsiz bir duygu bütün kemiklerim aynı anda etlerinden ayrılıp parçalanıyor. Yaşarken kabir azabı bu olsa gerek. Ne olur gel artık yüküm gittikçe ağırlaşıyor, kendimi bırakmaktan korkuyorum. Bir yıl olacak ama bana bin yıl gibi geldi bittim, tükendim zavallı gibiyim sensiz ölüyorum”

Kayıp asker ve polisler unutuldu! – İlk Kurşun Gazetesi.

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok