Kategoriler: İnternet Medyası

İzmir’de öğretmene dayak soruşturması

İzmir'de öğretmene dayak soruşturmasıİzmir'de öğretmene dayak soruşturmasıİzmir’in Buca İlçesindeki Tütün İhracatçılar Birliği İlköğretim Okulu’nda görevli İngilizce Öğretmeni F.B’nin, 7. sınıf öğrencisi 2 kız öğrenciyi dövdüğü iddia edildi.

 Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız öğrenciler Ö.K. ile E.T’nin ailelerinin, İngilizce Öğretmeni F.B’nin çocuklarına dayak attığını iddia ederek polise başvurduğunu, bunun üzerine konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirtti.

Olayın Pazartesi günü meydana geldiğini kaydeden Yıldız, ”Teneffüste kavga eden 2 öğrenci, sınıfın da düzenini bozucu hareketler yapmış. Öğretmenleri kendilerini uyarmış, Rehber Öğretmenlerinin yanına götürmüş. Bir öğrencinin çenesini tutmuş. Öğretmen, 4 yıldır o okulda görev yapıyor, bugüne kadar şiddetle ilgili bir hadisesi olmadı. Sınıf düzenini bozan öğrencilerin hareketlerini engellemek istemiş” diye konuştu.

Olay günü öğrencilerin ailelerinin okula çağrıldığını, öğretmenle velilerin uzlaştığını aktaran Yıldız, şunları söyledi:

”Olaydan bir gün sonra veliler poliste şikayetçi olmuş. Olayda tekme tokat atılması gibi bir durum sözkonusu değil. Öğretmen (sus) dercesine bir öğrencinin çenesini tutmuş. Konunun abartıldığını düşünüyorum. Öğretmenin hakaret içeren sözler söylediği iddia ediliyor. Bu sırada hakaret içeren bir kelime kullanmış mı bilmiyorum, ama öyle birisi değil. Şikayet üzerine biz incelememizi hemen başlattık. Diğer çocukların gözleri önünde olmuş bir olay. Onları da dinleyeceğiz. Detaylarıyla netleştirilir.”

AA

Kaynak : Haber7

Orijinal haber kaynağı için; Yeni Günde Hep Beraber – Güne Başlarken

Benzer haberler: