Kategoriler: CHP

Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: “Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 10 Ağustos’ta yüzde 60 oyla Cumhurbaşkanlığını kazanacağına inanıyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP  İncirliova İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende, Türkiye’nin çatışma ortamı içerisinde barışı, birliği, dayanışmayı ve 76 milyonu temsil eden, kavgacı olmayan ve milletin duygularına cevap veren parlamenter bir Cumhurbaşkanı adayına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık sürecinde aynı tarzını sürdürdüğünü ifade eden Tezcan, şunları kaydetti:

“Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin her yerinde yaptığı çalışmaları görüyoruz. Tayyip, aynı Tayyip tarzı aynı, üslubu aynı. Kendisinin dışında herkesi hor gören, hakaret eden, kendinden olanların dışındaki hiç kimseye hayat hakkı tanımayan bir başbakan var. Şimdi tüm bu kimlikleriyle Cumhurbaşkanı olma peşinde. Bir taraftan da 76 milyonu temsil eden, gelenekçi muhafazakar çizgisini buluşturan, üslubuyla da sakin, halkın arzu ettiğini taşıyan bir Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu var. Aday olduğundan bu yana hepimizin söylediği bir şey var, tek bir partinin adayı değil bütün toplumu kucaklayan bir Cumhurbaşkanı adayımız var. Bu nedenle biz Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 10 Ağustos’ta yüzde 60 oyla Cumhurbaşkanlığını kazanacağına inanıyoruz.”

Orijinal haber kaynağı için; Cumhuriyet Halk Partisi

Benzer haberler:

    yok