Kategoriler: İnternet Medyası

Fetullah Gülen mehmetçiğin PKK ile mücadelesini hedef aldı

Fetullahçı terör örgütü elebaşı Gülen ABD’den yeni video yayınladı.

Gülen yayınladığı videoda mehmetçiğin PKK ile mücadelesini hedef aldı. AKP’ye yolsuzluk üzerinden yüklendi.

Gülen, çektiği videosunda tarihe atıfta bulunarak Hz. Ebubekir’in 11 tane büyük terör örgütüyle çok az kan dökerek mücadele ettiğini belirtirti. Mehmetçiğin ABD destekli PKK ile mücadelesinde ise hiç yol katedemediğini söyledi. Gülen’in Hz. Ebubekir’in mücadelesini anlatırken ABD’nin sözde mücadele ettiği El Kaide ve IŞİD’i örnek vermesi dikkat çekti. Gülen, “Hazreti Ebu Bekir, tam 11 tane büyük terör örgütü ister IŞİD’i düşünün ister El Kaide’yi çok az kan dökerek Allah’ın izniyle hepsinin hakkından geldi. Biz 30 senedir 40 senedir birilerini topa tutuyoruz bir adım mesafe alamadık. Sadece kinleri nefretleri köpürttük. 30-40 senedir mekanize birliklerle, bütün askeri siyasi iktisadi güçlerinizle mücadele ettiğiniz şeyin sonucu bu.” dedi.

“BUNLAR MÜNAFIK”

ABD’de CIA korumalı 10 dönümlük arazi üzerinde kurulan villada yaşayan Gülen, Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden yüklendi. Gülen, “Yaptığı hizmetleri dünyevi çıkar ve menfaatlere bağlayan, gecekondudan kalkıp saraylara konan, hiç birşeyi yokken filolar oluşturan bir sürü örnek olabilecek tepeden tırnağa kir abidesi insana bakın. Yapıyor gibi göründükleri hiç bişey yapmamışlar. Hep maddi çıkar ve menfaate bağlamış, dünyaya tapmışlar.

Size hizmet yolunda yürürken dün gecekonduda oturuyor, bugün saraylarda aram ediyorlarsa bunlar münafıkın ta kendisidir. İnanmayın Allah aşkına inanmayın.” dedi.

AKP DESTEKÇİLERİNE SÜRÜ SUÇLAMASI

Gülen videosunda AKP’ye oy veren halkı da sürü olmakla suçladı. AKP’ye oy verenlerin; dün ak denilene ak, yarın mavi denilene mavi diyecek bir kitle olduğunu söyleyen Gülen, “Her zaman böyle insanların arkasında sürü gibi sürüklenen insanlar olmuştur. Onlara cemaat denmez, cemiyet de denmez toplumda denmez. Onlara sadece sürü denir. Biri ne söylüyorsa onlar da onu der. Bir yıl içinde 50 defa beyan değiştirirler” dedi.

‘DÜNÜN MAOCULARININ GÜDÜMÜNDE HAREKET EDİYORLAR’

Gülen videosunda kendisine karşı mücadele yürüten herkesi hedef aldı. AKP’nin kendi aralarında konuşmalarında “Ne yapalım, ne edelim? Dünün Maocuları bile olsa, onlarla birleşelim!” dediklerini iddia eden Gülen, Dünün Maocuları olarak belirttiği Vatan Partililerin de “Evet, çok iyi yapıyorsunuz. Biz de bu mevzuda sizin istediğiniz şeylerde, sizin arkanızdayız! Yürüyün! Top sizin, çevkan sizin şimdi! Size ters gelen her şeyi yok edin!” diyerek AKP’yi desteklediğini söyledi.

Fetullah Gülen mehmetçiğin PKK ile mücadelesini hedef aldı – İlk Kurşun Gazetesi.

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok