Kategoriler: İnternet Medyası

Aynı gece 4 iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edildi: Yakalanan şüpheli tutuklandı

Pamukkale’de bir gecede 4 iş yerine giren hırsızlık şüphelisi yakalanarak tutuklandı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İncilipınar Mahallesi’ndeki 4 iş yerinden 8 laptop, 10 cep telefonu, 7 bin lira para ve elektronik malzeme çalındığı ihbarını alarak harekete geçti.
Şüphelinin kim olduğunu tespit eden ekipler, Siteler Mahallesi’nde bulunan bir eve operasyon düzenleyerek A.E’yi (24) gözaltına aldı.
A.E’nin ev dokunulmazlığını ihlal etmek ve hırsızlık yapmak suçlarından 5 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi olduğu ortaya çıktı.
Evin olduğu apartmanın farklı dairelerinde yapılan aramalarda çalınan eşyaların yanı sıra uyuşturucu, uyuşturucu kullanma aletleri, kurusıkı silah, para, 7 laptop ve değişik elektronik malzeme bulundu.
Operasyonda uyuşturucu kullandıkları belirlenen H.Ç. (26), H.Z.Ö. (34), İ.K. (27), V.M.Ö. (24) de gözaltına alındı. İ.K’nin uyuşturucu bulundurmak suçundan, H.Ç’nin de 6 farklı suçtan dolayı para cezasına çarptırıldığı anlaşıldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.E, adliyeye gönderildi ve tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.
Bir yandan da bir iş yerine girerek hırsızlık yapan A.E’nin güvenlik kamerasına yakalandığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde A.E’nin iş yerine girişi ve daha sonra çaldığı eşyalarla çıkışı görülüyor.

Orijinal haber kaynağı için; Son Dakika Haberler – Milli Gazete – Milli Gazete

Benzer haberler: