Kategoriler: İnternet Medyası

“Bayrağımıza uzanan ellerin karşısındayız”

cooHkHLhyNKNRsSBkUIsxdhYkWTaBfFIRiVBNbVupTWfIoyiJQTaRyXwLrdxkfdg_thumbcooHkHLhyNKNRsSBkUIsxdhYkWTaBfFIRiVBNbVupTWfIoyiJQTaRyXwLrdxkfdg_thumb
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolu Başkanı Kemal Güneri, Söke Sazlı Mahallesi’nde yaşanan bayrak indirme olayına tepki gösterdi. Güneri, “Bayrağımıza uzanan ellerin karşısındayız ve bayrağımızın ilelebet göklerde hak ettiği gibi dalgalanmasının teminatı olmaya devam edeceğiz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Söke seferini gerçekleştiren otobüsün önünde asılı olan Türk Bayrağının bir gurup tarafından indirilmesini, CHP Gençlik Kolu Başkanı Kemal Güneri bir provokasyon olarak değerlendirdi.
“BAYRAĞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ”
7 Haziran’dan buyana ülke ve bölge olarak kritik bir süreçten geçildiğini belirten Başkan Güneri, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Her gün şehit haberlerinin geldiği, sivil vatandaşın hayatını kaybettiği acı ve provokasyona açık bir süreci yaşıyoruz. Söke İlçemizde Büyükşehir Belediyemize ait halk otobüsünde asılı Türk Bayrağı bir gurup tarafından indirilmiştir. Biz CHP Gençlik Kolu olarak bayrağımıza karşı yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Çünkü bayrağımız bizi ayrıştırıcı değil, tam aksine bütünleştiren anlamını ifade etmektedir. Ülkeler bağımsızlıklarını bayraklarıyla sembolize eder. Bizde bu topraklar üzerinde yaşayan 76 milyon ay yıldızlı bayrak altında bir bütün olarak tanımlıyor. Bayrağımıza karşı bu saldırıyı gerçekleştirenlerin toplumsal huzuru bozmaya yönelik provokatif amaç taşıdığını düşünüyoruz. CHP Gençlik Kolu olarak ülkemizde yaşanan yol kesmelere, araç yakılmasına, parti binalarının saldırıya uğramasını karşı olduğumuz gibi, bayrağımıza uzanan ellerin karşısında olduğumuzu belirtiriz. Bayrağımızın ilelebet göklerde hak ettiği gibi dalgalanmasının teminatı olmaya devam edeceğiz.”
(ERDAL AYDIN)

“Bayrağımıza uzanan ellerin karşısındayız” – İlk Kurşun Gazetesi.

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi – İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok