Kategoriler: İnternet Medyası

Aykut Erdoğdu: Ekmelettin açıklandı telefonlarımız kilitlendi

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “ortak aday” olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nu açıklamasının ardından telefonlarının kilitlendiğini belirtti.

Erdoğdu, Birgün gazetesindeki köşe yazısında Cumhurbaşkanı adayından kendilerininde haberi olmadığını şu cümlelerle anlattı: “Cumhurbaşkanı adayımızı biz de televizyonlardan öğrendik. Karar alma sürecinde hiç etkimiz olmadığı düşüncesiyle bu duruma çok içerledik. Ancak en mahrem toplantılarımızın bile iktidar tarafından dinlendiği ve sızdırıldığı gerçeğini hatırladık.”

KİM BU ADAM?

Adayın açıklanmasının ardından “kıyamet koptu” diyen Erdoğdu, telefonlarının kilitlendiğini, mesaj yağmuruna tutulduklarını kaydetti. Erdoğdu bu durumu yazısında şu cümlelerle ifade etti: “Adayın ismi ve kısa özgeçmişi açıklanır açıklanmaz kıyamet koptu. Adı Ekmeleddin. Kahire doğumlu. İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreterliği yapmış. El Ezher Üniversitesi’nde okumuş. “Asla tatilimi kesip dönmem!” “CHP tarihi misyonunu terk etti!” “20 kahraman Milletvekili aranıyor!” cümleleri sosyal medyayı salladı. Telefonlarımız kilitlendi. Mesajlar yağmur gibi yağmaya başladı. Bu siyasi kaos içinde “Kim bu adam?” diye araştırmaya başladım. Laik mi? Atatürk hakkında ne düşünüyor? Mezhepçi mi? Şeriatçı mı? Kim bu adam?”

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok