Kategoriler: İnternet Medyası

ASIL SORUNUMUZ BAĞIMSIZLIK !

Şu sıralar milletimiz şaşkın, kızgın. Nereye gidiyoruz diye soruyorlar… Aslında cevabı onlarda biliyor, ama inanmak istemiyorlar. Y-CHP Genel Başkanı muhterem şahsiyet(!) Soros destekçisi, TESEV üyesi Kılıçdaroğlu Kemal yani nam-ı diğer(!) Dersimli Kemal, BOP Eşbaşkanı Erdoğan Tayyip ile anlaştı. Ve ihanet açılımına ortak oldu. Ardından ne geldi ? Kürtçe seçmeli ders… Bunlar yetmemiş olacak ki; kısa bir süre sonra Menemen olayı’nın bir numaralı faili Giritli Derviş Mehmet’in torunu, ağlak Devlet Bakanı Arınç Bülent bebek katiline ”AF” önerisi getirdi. Dersimli Kemal’de bu öneriye sıcak baktığını söyledi ve ”Anlaşırsak neden olmasın?” diyerek onayladı… Bu millet şaşkın olmasın, kızgın olmasında kim olsun ?

Nereye gidiyoruz sorusunun cevabı açıktır. Gittiğimiz yolun sonunda ölüm var., bölünme var, acı var, öfke var ! PKK’nın siyasi kanadı BDP Eşbaşkanı Demirtaş Selahattin Oslo sürecinde ısrarcı, bir diğer Kürtçü Zana Leyla ise ABD’den aldığı feyz’le açıklama yaptı ve dedi ki; ”AKP Kürt sorunu’nu çözer”… Bütün bu olaylar silsilesi bize birşey anlatıyor. Bir sorun var, çözülmesi gereken bir mesele var. Ama bu mesele bir etnik köken sorunu değil. Bu mesele bağımsızlık sorunu, emperyalizm sorunu. Bu sorunun tek çözümü var. O’da Türk gençliğindedir.

Ey Türk Gençliği

Ulu önder vermişti sana nasihat. Hani Cumhuriyet’i muhafaza ve müdafa edecektin ? Hani uğratmayacaktın yurduna düşmanları ? Durduracaktın bu hayasızca akınları. Sen bu milleti tutup kaldıracaktın güya, nasıl da dalıvermişsin o kan uykuya. Unuttun sanırım, sana yeniden hatırlatmalı. Damarlarında akan kan tekrar muhtaç olduğun kudretin kaynağı olmalı. Yeter ! Utandırma artık Ata’nı !

Samed Kocademir
İLK KURŞUN

Orijinal haber kaynağı için; İlk Kurşun Gazetesi

Benzer haberler:

    yok